Vezényelt sajtolás

Technológiai jellemzők:

Referenciák

Paks területén főút és vasútvonal alatt D1900 ÜPE cső sajtolása 36 fm hosszban és D650 ÜPE cső sajtolása 2 * 31,5 fm hosszban.


Budapest-Kelenföld – Tárnok vasútvonal 189 + 87 hm szelvényében D1600 ROCLA áteresz sajtolása 54 fm hosszban.


Budapest, Mester utca, D1600 ÜPE sajtolás 29 fm hosszban.


Kelenföld – Százhalombatta vasútvonal alatt D1650 ROCLA áteresz sajtolás 33 fm hosszban, indító- és fogadóakna kialakítással és vasbeton háttámasz építésével folyamatos víztelenítés mellett.


Győr, Petőfi tér, D1016 acél védőcső sajtolása és D800 ÜPE cső behúzása 126 fm egyhosszban.

Vezényelt Sajtolás technológia:

A technológia lehetővé teszi különböző vonalas létesítmények (út, vasút, …), vízfolyások alatti, vagy nagy mélységben építendő közművek minimális bontással járó csőfektetési eljárást az elhelyezésre kerülõ KG-PVC haszoncső számára.

A technológia előnye, hogy 150 m távolságig akár 3-5 cm pontossággal lehet különböző átmérőben megfelelő minőségű csöveket sajtolni.

Az eljárás lényege, hogy a fúrás-sajtolás megkezdése előtt folyamatos lézervezérlés mellett térfogat kiszorítással pilótafuratot készítünk. Ez a pilótafurat a beépítendő cső tengelyvonalát határozza meg.

A rendszer pontosságát egy digitális kamera és az üreges acélrudak (pilótaszárak) végén a fúrófejben elhelyezett lézercélpont biztosítja. A tervezett sajtolási iránynak megfelelően beállított kamerával figyeljük a megfelelő irány és szinttartást, amennyiben szükséges, fúrás közben a korrekciók elvégezhetők. A pilótafurat elkészítése után, a fúró rudak kitolásával egy időben kezdődik meg az haszoncső (acél, vasbeton) sajtolása.

A sajtolási munkához dúcolt oldalfalú munkaakna szükséges, melyek elkészítését fokozott munkabiztonsági intézkedések mellett kell megvalósítani.

HOBAS cső sajtolása esetén a megfelelő szint és iránytartás biztonsággal csak ezzel a technológiával oldható meg.​​

Ezért válasszon minket

Széleskörű szolgáltatás mellett több évtizede működő stabil, megbízható céget keres, akitől korszerűséget és lendületet vár elsőosztályú minőségben, akkor jóhelyen jár.

VILÁGSZÍNVONALÚ SAJÁT FEJLESZTÉSŰ TECHNOLÓGIA

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

KVALIFIKÁLT VEZETŐK

MAGASAN KÉPZETT SZAKMUNKÁSOK

KORREKT ÁRAJÁNLAT

ISO:9001 MINŐSÍTÉS

100% MAGYAR TULAJDON

25 ÉV TAPASZTALAT

0

fúrt méter

0

fős szakképzett munkaerő

0

éve minősített vállalkozás

0

év tapasztalat