Nyíltárkos csőfektetés

Technológiai jellemzők:

referenciák:

Nyíltárkos Csőfektetés  technológia:

Fogalmát tekintve ez egy egyszerű folyamat: Kábel vagy cső fektetése nyílt árokba, a kitermelt talaj visszatöltése és tömörítése. Gondolhatnánk, hogy ez egy elavult eljárás, mert a kábeleket, csatornákat ma már jellemzően irányított fúrással tervezik, de ne feledjük, hogy számos megkérdőjelezhetetlen előnye van a hagyományos nyíltárkos fektetésnek. Tagadhatatlanul még ma is a legjbb eljárás maradt.

A nyílt árkos csőfektetésnek vitathatatlan előnyei vannak:

Teljes hozzáférés a földalatti vezetékekhez.

Ott is kivitelezhető, ahol az irányított fúrás nem megoldható.

Nagyobb rugalmasság az ügyfél szabványainak egyébként szigorú követelményeivel szemben. Például a Megrendelő még a fektetés során el tud végezni bizonyos technikai beavatkozásokat, amik teljes hozzáférést igényelnek a kábel/cső/csatorna szerkezetéhez.

Az ACÉL-VAKOND Kft. már több éve a hagyományos nyíltárkos fektetéssel csatornaszerkezeteket és kábeleket is telepít, ami a sajtolással együtt teljes – kulcsrakész – megoldást kínál. Tapasztalt munkatársaink a megfelelő eszközpark ismeretében a Megrendelőinket személyesen vezetik át a projekt sajátosságain.

Összes
Nyíltárkos csőfektetés
Csapat
Géppark
Telephely

ÚTÁTFÚRÁS - VEZÉNYELT SAJTOLÁS - ACÉLCSŐ SAJTOLÁS - BETONCSŐ SAJTOLÁS - SZIKLA SAJTOLÁS - IRÁNYÍTOTT FÚRÁS NYÍLT PAJZSOS MIKROTUNNELING - ACÉLCSŐ HEGESZTÉS - HOBAS CSŐSAJTOLÁS - CSŐROPPANTÁSOS TECHNOLÓGIA

Ezért válasszon minket

Széleskörű szolgáltatás mellett több évtizede működő stabil, megbízható céget keres, akitől korszerűséget és lendületet vár elsőosztályú minőségben, akkor jóhelyen jár.

VILÁGSZÍNVONALÚ SAJÁT FEJLESZTÉSŰ TECHNOLÓGIA

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

KVALIFIKÁLT VEZETŐK

MAGASAN KÉPZETT SZAKMUNKÁSOK

KORREKT ÁRAJÁNLAT

ISO:9001 MINŐSÍTÉS

100% MAGYAR TULAJDON

25 ÉV TAPASZTALAT

0

fúrt méter

0

fős szakképzett munkaerő

0

éve minősített vállalkozás

0

év tapasztalat