irányított fúrás

Előnyei:

Az irányított fúrás ökológiai előnye:

referenciák:

71 sz . főút elkerülő szakaszán Papkeszi bekötő út alatt irányított fúrás
71 sz . fõút elkerülő szakaszán Papkeszi bekötő út alatt D 400 KPE cső irányított fúrása 44,5 fm hosszban.Budapest területén D 110 KPE cső irányított fúrása

Budapest területén D 110 KPE cső irányított fúrása 97 fm hosszban.Deszk – Újszentiván nyomóvezeték építése

Deszk – Újszentiván nyomóvezeték építése, Újszeged-Makó vasútvonal alatti D 355 KPE cső átvezetése 2 x 40 fm hosszban.

Irányított Fúrás technológia:

Az irányított fúrás alkalmazása hozzátartozik a vezetékfektetés speciális, kitakarás nélküli technológiájához. Az irányított fúróberendezéssel lehetőség van megszakítás nélkül talajtól és csőátmérőtől függően akár 300 m hosszú irányított fúrás elvégzésére. Az irányított fúrás pontos kivitelezésének alapfeltétele a navigáció. Az irányítás egy adó-vevő rendszeren keresztül történik, mellyel a fúrás teljes időtartama alatt követhető és változtatható a fúrófej pozíciója, dőlése és iránya. A fúrást végző folyamatosan felügyeli az összes mért adatot, valamint az irányítási korrekciókat jegyzőkönyvezi.

Az irányított pilótafúrás befejezését követően a fúrófej helyére bővítőfej kerül. A megfelelő átmérő elérése után kerül a haszon- vagy védőcső behúzásra.

Összes
Irányított fúrás
géppark
Csapat
Telephely

ÚTÁTFÚRÁS - VEZÉNYELT SAJTOLÁS - ACÉLCSŐ SAJTOLÁS - BETONCSŐ SAJTOLÁS - SZIKLA SAJTOLÁS - IRÁNYÍTOTT FÚRÁS NYÍLT PAJZSOS MIKROTUNNELING - ACÉLCSŐ HEGESZTÉS - HOBAS CSŐSAJTOLÁS - CSŐROPPANTÁSOS TECHNOLÓGIA

Ezért válasszon minket

Széleskörű szolgáltatás mellett több évtizede működő stabil, megbízható céget keres, akitől korszerűséget és lendületet vár elsőosztályú minőségben, akkor jóhelyen jár.

VILÁGSZÍNVONALÚ SAJÁT FEJLESZTÉSŰ TECHNOLÓGIA

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

KVALIFIKÁLT VEZETŐK

MAGASAN KÉPZETT SZAKMUNKÁSOK

KORREKT ÁRAJÁNLAT

ISO:9001 MINŐSÍTÉS

100% MAGYAR TULAJDON

25 ÉV TAPASZTALAT

0

fúrt méter

0

fős szakképzett munkaerő

0

éve minősített vállalkozás

0

év tapasztalat