szikla sajtolás

Technológiai jellemzők:

referenciák:

M1 autópálya 48 km. szelvényében D813 acél védőcső sajtolása és D600 KD extra cső befűzése, végek lezárása és gyűrűstér injektálása 67 fm hosszban

Budapest, Máriaremetei út alatt D610 acél védőcső sajtolása 14 fm hosszban sziklás talajban

Budapest, Törökbálinti úton D521 acél védőcső sajtolása erősen sziklás talajban 14 fm hosszban

Veszprém, Házgyári út, D273 és D159 acél védőcső sajtolása sziklás talajban 38 + 18 + 25 fm hosszban

Tapolca, Halápi út, D159 acél védőcső sajtolása sziklás talajban 3 * 15 fm hosszban

Szikla Sajtolás technológia:

A régi mondás: „Kemény, mint egy szikla” magyarázza a kőzetfúrás/sajtolás nehézségeit és azt, hogy mennyire fontos a megfelelő felszerelés és kivitelező alkalmazása a munkához.

A szikla sajtolás egy különleges terület, amihez a megfelelő felszerelés és tudás szükség a biztonságos munkavégzéshez, mert a szikla sajtolás nem más, mint egy speciális sziklafúrás, amely kemény talajviszonyokhoz és tiszta kőzetekhez használható. Az Acél-Vakond Kft. tulajdonában az országban egyedülállóan több sziklafúrófej-fúrópajzsunk van a kisméretű átmérőktől egészen a nagyobb átmérőkig. Eszközeink alkalmazásához két sziklafúró berendezés is rendelkezésre áll átmérőtől függően.

Az ACÉL-VAKOND Kft. szikla sajtoló rendszereket is fejleszt jellemzően utak, vasutak alatt fektetésére kerülő közművezetékek védő- és haszoncsöveinek kitakarás nélküli beépítéshez. Így változó (szikla-lágy talaj) talajszerkezet mellett is képes a sziklafúrás és sajtolás kivitelezésre.

Összes
Sziklasajtolás
Csapat
Géppark
Telephely

ÚTÁTFÚRÁS - VEZÉNYELT SAJTOLÁS - ACÉLCSŐ SAJTOLÁS - BETONCSŐ SAJTOLÁS - SZIKLA SAJTOLÁS - IRÁNYÍTOTT FÚRÁS NYÍLT PAJZSOS MIKROTUNNELING - ACÉLCSŐ HEGESZTÉS - HOBAS CSŐSAJTOLÁS - CSŐROPPANTÁSOS TECHNOLÓGIA

Ezért válasszon minket

Széleskörű szolgáltatás mellett több évtizede működő stabil, megbízható céget keres, akitől korszerűséget és lendületet vár elsőosztályú minőségben, akkor jóhelyen jár.

VILÁGSZÍNVONALÚ SAJÁT FEJLESZTÉSŰ TECHNOLÓGIA

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

KVALIFIKÁLT VEZETŐK

MAGASAN KÉPZETT SZAKMUNKÁSOK

KORREKT ÁRAJÁNLAT

ISO:9001 MINŐSÍTÉS

100% MAGYAR TULAJDON

25 ÉV TAPASZTALAT

0

fúrt méter

0

fős szakképzett munkaerő

0

éve minősített vállalkozás

0

év tapasztalat