Acélcső hegesztés

Jellemzők:

referenciák:

Acélcső Hegesztés technológia:

Az ACÉL-VAKOND Kft. tapasztalt, gyakorlott hegesztőket alkalmaz az iparágra jellemző varratnélküli acélcsövek, a spirálvarratos és a hosszvarratos acélcsővek hegesztésére. A szakértelem és a tapasztalat kombinációja biztosítja számunkra, hogy garantálni tudjuk Megrendelőinknek a világszínvonalú munkát.

Akár az átfutási idő, akár az állásidő csökkentéséről van szó, tapasztalatával az ACÉL-VAKOND Kft. tudja, hogy kulcsfontosságú a szolgáltatás minősége és megbízhatósága. Hegesztési szolgáltatásunk a műhelymunkán kívül magában foglalja a terepi hegesztő szakembereinket is a megfelelő hegesztőgépekkel egyetemben. Berendezéseinkbe és szakembereink képességeiben bízva bátran ajánljuk szolgáltatásainkat.

Összes
Acélcső hegesztés
Csapat
Géppark
Telephely

ÚTÁTFÚRÁS - VEZÉNYELT SAJTOLÁS - ACÉLCSŐ SAJTOLÁS - BETONCSŐ SAJTOLÁS - SZIKLA SAJTOLÁS -IRÁNYÍTOTT FÚRÁS NYÍLT PAJZSOS MIKROTUNNELING - ACÉLCSŐ HEGESZTÉS - HOBAS CSŐSAJTOLÁS - CSŐROPPANTÁSOS TECHNOLÓGIA

Ezért válasszon minket

Széleskörű szolgáltatás mellett több évtizede működő stabil, megbízható céget keres, akitől korszerűséget és lendületet vár elsőosztályú minőségben, akkor jóhelyen jár.

VILÁGSZÍNVONALÚ SAJÁT FEJLESZTÉSŰ TECHNOLÓGIA

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

KVALIFIKÁLT VEZETŐK

MAGASAN KÉPZETT SZAKMUNKÁSOK

KORREKT ÁRAJÁNLAT

ISO:9001 MINŐSÍTÉS

100% MAGYAR TULAJDON

25 ÉV TAPASZTALAT

0

fúrt méter

0

fős szakképzett munkaerő

0

éve minősített vállalkozás

0

év tapasztalat