acél-vakond kerékpáros egyesület

Kerékpár

Az ACÉL-VAKOND Kerékpáros Sportegyesület (ACV KE) 2020-ban került bejegyzésre, elsősorban a kerékpározást kedvelő, a kerékpársportot aktívan űző alapítótagok kezdeményezésére.

Fő célunk, az amatőr és versenyszerű kerékpározás népszerűsítése, A szabadidő hasznos és egészséges eltöltésének megismertetése, ezen belül is a kerékpározás és kerékpáros sport szépségének minél szélesebb körű terjesztése.

A zirci székhely hatalmas lehetőséget kínál mind a mountain bike, mind az országúti szakág népszerűsítésére, versenyek későbbi rendezésére.

Az egyesület fő tevékenysége az utánpótlás és felnőtt korosztályú versenyzők segítése, versenyeztetése, bel- és külföldön.

A névadó szponzorunk kezdeményezése mellé, gyorsan csatlakoztak további támogatók.

Az idei versenyszezont nyolc utánpótlás korú versenyzővel kezdjük majd. A fiatalok koruk ellenére már rutinos versenyzőnek számítanak, számos Magyar Bajnoki címmel és Kupagyőzelemmel büszkélkedhetnek.

A jövőben szeretnénk egyesületi szinten aktívan részt venni a zirci és a környékbeli rendezvényeken, a tömegsport rendezvényeken a kerékpársportot népszerűsíteni.

Fontos feladatnak tekintjük, hogy minél több kisgyermek ismerkedjen meg a kerékpározással, egyrészt a versenysport utánpótlását biztosíthatjuk ezáltal, másrészről a magabiztos bringakezelés a közlekedési szabályok megismerése, pedig a biztonságos közlekedésüket segíti. 

mÉDIA MEGJELENÉSEK

Zirci TV műsora 2020. május 29.

további támogatóink

All
Csapatmez
Nyári rövidujjú felső
nyári rövid nadrág
Sisak
Részletek