A.C.V. SZERSZÁMKÉSZÍTŐ KFT.


Go to content

Cégünkről

Az A.C.V. SZERSZÁMKÉSZÍTŐ KFT. üzeme az egykor nemzetközi elismeréssel bíró Bakony Művek Rt. szerszámüzemének hagyományait igyekszik továbbvinni. 2008 júniusától szakembergárdánk a Bakony Művek Rt.-nél felhalmozott több évtizedes szakmai tapasztalattal kezdte meg munkáját Zircen. A mélyépítésben rendkívül sikeres és elismert, évtizedes múltra visszatekintő ACÉL-VAKOND KFT-vel közös tulajdonos stabil vállalati hátteret biztosít új, innovatív tevékenységünkhöz. Hazai partnereinken túl, növekvő számú nemzetközi megrendeléseink is minőségi termelő munkánk tanúsítványai.

Cégünk az egyedi, precíziós fém és műanyagalkatrészek kis, közepes, és nagysorozatú gyártásához szükséges hidegalakító, sajtoló, kivágó és fröccsöntő szerszámok tervezésében és gyártásában egyaránt nagy múltra tekint vissza, mely kiegészül olyan készülékek és mérőeszközök készítésével, amelyeket megrendelőink az alkatrészgyártás területén használnak.Továbbá vállaljuk egyedi és kis sorozatú fém alkatrészek gyártását hagyományos NC és CNC technológiával.

Cégünk szerszámgyártó részlege összesen 25 főt foglalkoztat.
Ebből 19 fő szerszámkészítő és forgácsoló szakmunkás,
2 fő tervező,
2 fő technológus és logisztikus,
valamint 2 fő menedzsment.

Célunk, hogy termékeink, szolgáltatásaink minősége megfeleljen a vevői igényeknek, a vevői igények fejlődésének, valamint a különböző környezetvédelmi szempontoknak.

Az EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási, valamint az ISO 14001:2004 környezeti menedzsment rendszerünk működtetésével a piacon kivívott helyünket kívánjuk megerősíteni, piaci részesedésünket fokozni.

Főoldal | Cégünkről | Kapcsolat | Géppark | Referenciák | Site Map


Back to content | Back to main menu